Skoven ved vintertide

Godt nytår, hvis det da er godt for tiden …..

Ingen tvivl om at vi lever i usikre tider. Hvor længe de vil vare vides ikke. Men vi kan da håbe. Med tilbud om vaccination spirer vort håb om, at vi kan vende udviklingen. Og vore medlemmer må være helt fremme på listen over de personer, som skal have tilbudt vaccination pga. alder, nok de fleste men dertil pga af en kronikerdiagnose. Vi håber på, at vi i nærmeste fremtid kan begynde at se vor familie og vore venner igen, at vi kan give et kram igen. For en stund endnu med mundbind og hyppig håndvask.

I kredsen er der stille. Og dog koret har mødtes i efteråret, men kun 10 stk ad gangen. Og det er lykkedes. Forunderligt. Det bliver endnu bedre, når alle interesserede kan deltage, så vi igen kan blive 20-25 deltagere pr. gang.

Men en ting er sikker : generalforsamlingen udsættes, den flyttes til engang i april / maj måned. I får besked, når bestyrelsen har fastsat datoen.

Men nu til noget helt nyt: vi vil gerne høre fra medlemmerne, når de har fået vaccinationen. Så ring / eller sms gerne til formand Diana Holm på tlf 30 26 22 66 eller sekretær Lisbeth Viberg 30 51 56 11 og fortæl, hvornår og under hvilke omstændigheder i modtog jeres vaccination.

Vor instændigste opfrodring til jer er lige nu, at fortætte med motionen. Fysioterapierne er parate til at tage imod jer – og husk “Motion er medicin”, den kan ikke undværes, når man har Parkinson.

Det vedhæftede foto skal minde om, at vi er et land med skov og strand, hvor man kan mødes uden for mange restriktioner, og hvor der er meget højt til loftet.

Godt råd : Hvis I ikke allerede modtager nyhedsbrev fra Landsforeningen, så gå ind på www.parkinson.dk og tilmeld jer. Direktøren udsender jævnligt nyhedsbrev om, hvad der foregår i landsforeningen, hvor medarbejderne stadig sidder og arbejder og bl. a. formidler de overvejelser og indstillinger, som kommer fra landsforeningens hovedbestyrelse og forretningsudvalg i forbindelse med Corona-situationen.

På bestyrelsens vegne Diana Holm