Parkinsonhold i en Corona-tid

Fysioterapi – i en coronatid

Parkinson Holdtræning hos Fysioterapi og Træningsklinik på Frb.

Holdtræningen ledes af fysioterapeut Malene Krause-Kjær

I disse corona-tider må vi holde hovedet koldt og tænke i alternative løsninger og hos Fysioterapi &Træningsklinik på Godthåbsvej, har vi altid været vandt til at træne skulder ved skulder. Nu skulle der pludselig holdes afstand og da vi havde tænkt på at lave et gruppebillede af holdet, var det godt vi havde fotografmester Mogens Ingerslev Petersen med på holdet, som derefter blev sat på opgaven. Vores holdleder fysioterapeut Malene Krause-Kjær , som med myndig hånd holder os til ilden under træningen og derfor af holdet  er udnævnt til kaptajn, kommanderede hver enkelt på holdet til fotografering hver for sig. Herefter måtte der tys til lidt magi i det digitale  mørkekammer for at få gruppen samlet igen skulder ved skulder.

Holdtræningen foregår dels som stolegymnastik og som øvelser på gulvet. Vi har fokus på balance-, styrke- og koordinationstræning.
Vi har en kompetent og nærværende tilgang til træningen hvor individuelle hensyn varetages.
Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinier for Covid 19. Vi holder afstand, spritter remedier af og bruger mundbind på klinikken.

Foto: Lotus Foto ApS