Håndtering af parkinsonsymptomer i hverdagen.

Håndtering af parkinsonsymptomer i hverdagen.

I den kommende tid vil en gruppe af forskere og personer med parkinson systematisk indsamle data og ”tips&tricks”, som får hverdagen med parkinson til at fungere bedst muligt. I den forbindelse får vi brug for jeres hverdagserfaringer.

Derfor er vi gået sammen i en gruppe af forskere og personer med parkinson, som vil undersøge, og systematisk indsamle data omkring ”tips&tricks” til at få hverdagen til at fungere bedst muligt. I den forbindelse har vi lavet dette spørgeskema, som I bedes udfylde bedst muligt. Inddrag gerne jeres pårørende ved behov. 

Vi håber, I vil deltage og dele jeres kreativitet med andre, som er ramt af parkinson, eller er pårørende.Her er linket til spørgeskemaet:
https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=86T67TWKU511

Læs mere om projektet i “Parkinson Nyt” på side 28